سطوح زبان آلمانی

سطوح زبان آلمانی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

دریافت مدرک زبان آلمانی یکی از مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آلمان است. تست‌هایی مانند Test DaF و DSH وجود دارند که مدارک معتبری برای زبان آلمانی ارائه می‌دهند. این دو مدرک از لحاظ ارزش برای دانشگاه‌های آلمان تفاوتی ندارند و می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. سطوح زبان آلمانی به سه سطح A(مقدماتی)، B(متوسط) و C(پیشرفته) تقسیم می‌شود.

همچنین بخوانید: چند نکته مهم درباره گرامر زبان آلمانی

هر یک از این سطوح نیز خود به دو بخش تقسیم می‌شوند که در ادامه بیشتر توضیح داده خواهد شد. نکته‌ی مهمی که درباره‌ی آزمون‌های زبان آلمانی باید مدنظر قرار دهید تفاوت بین آزمون Test DaF و DSH است. آزمون DSH فقط در دانشگاه‌های آلمان برگزار می‌شود اما Test DaF در تمام کشورها برگزار می‌شود. تفاوت در این است که دانشجویانی که مقیم کشورهای خارجی باشند امکان دریافت پذیرش بدون مدرک زبان آلمانی را دارند. این دانشجویان می‌توانند پذیرش خود را دریافت کنند و پس از سفر به کشور آلمان در دوره‌های زبان آلمانی شرکت کنند و سپس وارد دانشگاه شوند.

اما این مورد برای دانشجویان ایرانی وجود ندارد. دانشجویان ایرانیِ مقیم ایران باید برای اخذ پذیرش حتما مدرک زبان آلمانی داشته باشند.

در نتیجه تنها راه برای دانشجویان ایرانی شرکت در آزمون Test DaF است. که می‌توانید با مراجعه به مراکز رسمی «گوته» این آزمون را بدهید و مدرک زبان آلمانی دریافت کنید. در نظر داشته باشید برای آموزش زبان آلمانی حتما به مراکز معتبر در این حوزه مراجعه نمایید تا زودتر به هدف مورد نظرتان برسید.

سطوح زبان آلمانی به چه صورت است؟

سطوح زبان آلمانی از مقدماتی تا پیشرفته
سطوح زبان آلمانی از مقدماتی تا پیشرفته

سطوح زبان آلمانی: مقدماتی

سطح A1

ابتدایی‌ترین سطح از سطوح زبان آلمانی است که در آن فرد توانایی محدودی در صحبت کردن و نوشتن دارد. در این سطح افراد با جملات و نکات دستوری ساده در زبان آلمانی آشنا می‌شوند. همچنین توانایی برطرف کردن نیازهای عمومی مانند معرفی نمودن خود و گفتن برخی جملات ساده در این سطح حاصل می‌شود.

سطح A2

در این سطح می‌توانید کلمات پرکاربرد را در جملات خود به کار ببرید. می‌توانید در موقعیت‌های عمومی منظور خود را برسانید و گفتگوها، متون و نوشته‌های ساده را به خوبی درک کنید.

سطوح زبان آلمانی: متوسط

سطح B1

افراد با این سطح زبان قادر به انجام گفتگوهای روزمره و متوجه شدن بخش زیادی از مسائل اصلی در زبان آلمانی هستند. در این سطح قادر خواهید بود در زبان آلمانی تا حدودی از پس خود بربیایید و در مورد مسائلی که به آن‌ها علاقه دارید صحبت کنید.

سطح B2

در این سطح افراد به صورت نسبی بر قواعد زبان آلمانی، افعال و عبارت‌های آن پیدا می‌کنند. که می‌توانند گفتار و نوشتار خود را در این سطح به موضوعات سخت‌تری ارتقا دهند. با این سطح زبان قادر هستید در کلاس‌های به زبان آلمانی حضور پیدا کنید و گفتگوها را درک کنید. با تمرین مناسب توانایی مناسبی در عادی و روان صحبت کردن خواهید داشت.

سطوح زبان آلمانی: پیشرفته

سطح C1

در سطوح زبان آلمانی ، C1 به این معنی است که شما قادر به درک متن‌های طولانی و واژگان نسبتا سخت هستید. همچنین در این سطح افراد قادر هستند به سادگی در مورد مسائل گوناگون صحبت نمایند.

سطح C2

این سطح بالاترین سطح از دانش زبان آلمانی است که در آن فرد توانایی درک چیزهایی که می‌خواند و می‌شنود را به طور کامل کسب نموده است.

همچنین افراد با این سطح قدرت بالایی در صحبت کردن و نگارش متون به زبان آلمانی خواهند داشت.

میزان سختی زبان آلمانی

میزان سختی زبان آلمانی
میزان سختی زبان آلمانی

آیا زبان آلمانی سخته؟ این سوال خیلی از افرادی است که قصد یادگیری زبان آلمانی را دارند. هر زبانی پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. برخی این پیچیدگی‌ها را حتی افراد بومی همان زبان هم در آن مشکل دارند، چه برسد به افرادی که به تازگی قصد یادگیری آن زبان را دارند.

زبان آلمانی راحت نیست. حداقل از زبان انگلیسی برای ایرانی‌ها که آشنایی نسبی با آن دارند سخت‌تر است. اما خبر خوب این است که زبان آلمانی و انگلیسی تشابهات بسیاری دارند. یعنی افرادی که آشنایی مناسبی با زبان انگلیسی دارند برای یادگیری آلمانی کار ساده‌تری دارند.

جمع‌بندی

با تمام سختی‌هایی که ممکن است یادگیری زبان جدید داشته باشد، متوجه شدن صحبت‌ها، متن‌ها و آهنگ‌ها به یک زبان دیگر قطعا شیرینی خاص خودش را دارد. که تنها راه چاره برای این مورد تمرین، تکرار، انگیزه و ممارست بسیار است. اگر انگیزه‌ی زیادی برای پیشرفت در سطوح زبان آلمانی دارید هیچگاه از کند بودن فرایند یادگیری ناامید نشوید. سعی کنید قدم‌های خود را کوچک اما پیوسته بردارید و در مدت زمان کوتاه انتظار تفاوت‌های بزرگ در دانش خود از زبان آلمانی نداشته باشید.

درباره نویسنده: amiryami

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *